آژانس دیجیتال مارکتینگ دایان
آژانس دیجیتال مارکتینگ دایان
سوشال مدیا مارکتینگ و تأثیر آن بر کسب و کار

  1. Home
  2. /
  3. وبلاگ
  4. /
  5. آموزشی
  6. /
  7. سوشال مدیا مارکتینگ و…

سوشال مدیا مارکتینگ و تأثیر آن بر کسب و کار
social marketing

امروزه نیمی از جمعیت این کره ی خاکی در سوشال مدیا social marketing حضور دارند و از آن استفاده میکنند یکی از لازمه های موفقیت در کسب و کار و دیجیتال مارکتینگ آشنایی با سوشال مدیا می باشد.

دیجیتال مارکتینگ دایان در این مقاله تلاش کرده تا شما عزیزان را با سوشال مدیا و تاثیر آن در دیجیتال مارکتینگ آشنا کند.

سوشال مدیا چیست ؟

سوشال مدیا در لغت از دو کلمه  Social و Media  به معانی اجتماعی و رسانه تشکیل شده .

در واقع رسانه اجتماعی به برنامه ها و وب سایت هایی که مطالب را سریع و کارآمد با مخاطبین به اشتراک میگذارند گفته میشود.

بعنوان مثال پلتفرم هایی مثل اینستاگرام، فیس بوک، یوتیوب، تیک تاک، توئیترو … بعلت مزیت هایی چون گستردگی در دسترس بودن  و بدون سانسور و فیلتر بودن مطالب جزو سوشال مدیای پرطرفدار محسوب میشوند .

آیا سوشال مدیا آینده دار است ؟

شاید این سوال برای شما پیش بیاد که ممکنه پلتفرم ها یا وب سایت ها روزی کارایی نداشته باشند؟

برای جواب به این سوال توجه شما رو به گزارش Sprout social جلب میکنم، در این گزارش اعلام شده که ۴ میلیارد نفر از جمعیت جهان از سوشال مدیا استفاده میکنند و متوسط زمانی که در شبکه های اجتماعی میگذرونن 95 دقیقه در روز می باشد، حال به قدرت مندی سوشال مدیا پی بردید، با توجه به اینکه تمامی برند ها سالانه برای تولید محتوای با کیفیت تر و تبلیغات بهتر هزینه بیشتری میکنن و خود پلتفرم ها هم امکانات بیشتری جهت تولید محتوا و تبلیغات برای مخاطبین فراهم میکنند همچنین با در نظر گرفتن  رشد حوزه دیجیتال مارکتینگ میشود با قاطعیت گفت هیچ گونه افول و پس رفتی برای سوشال مدیا دیده نمیشود .

با دیجیتال مارکتینگ دایان در ارتباط باشید تا شما را به سوی موفقیت در سوشال مدیا سوق دهد.

برای فعالیت موفق در سوشال مدیا از کجا شروع کنیم ؟

1.هدف گذاری: برای شروع ابتدا هدف گذاری کنید، این هدف میتواند شخصی یا بیزینسی باشد.

در بیزینسی شما می خواهید برای کسب و کار خود یا شخص دیگر تولید محتوا انجام دهید، شخصی شما می خواهید از طریق بلاگری و تولید محتوا در صفحه شخصی و سپس تبدیل آن به بیزینس اقدام کنید، در هر دو مورد باید مخاطب هدف خود را پیدا و نیازهای مخاطب را جهت تعامل بررسی و شناسایی کنید.

2.کدام شبکه را برای فعالیت انتخاب میکنید؟

در این مورد ابتدا مهارت های خود مثل نوشتن، عکاسی، فیلم برداری و … را بررسی نموده و در مرحله بعد حضور مخاطبین هدف درپلتفرم ها می باشد، پس از انتخاب پلتفرم مورد نظر باید به to of voice خود هم توجه کنید در واقع هر کدام از شبکه های اجتماعی مخاطبین خاص به خود را دارد و لحن مخصوص به خود را میطلبد و همچنین نحوه ارائه مدیا در Appها متفاوت است.

بعنوان مثال

  • اینستاگرام چون عمدتاً رِنج جوان را دربرمیگیرد لحن محاوره ای بیشتر مورد پسند است.
  •  لینکدین یا فیسبوک برای رِنج سنی بالاتر از اینستاگرام می باشد و لحن رسمی تری میطلبد.
  • تلگرام از همه رده های سنی مخاطب دارد اما در آن خیلی از مدیا تصویری وجلوه های بصری استفاده نمیشود و فضا برای متن نویسی مناسب تر است.
  • توئیتر یک فضای کوچک و متنی در اختیار شما میگذارد که شما باید با جمله ای کوتاه مخاطبتان را جلب کنید.

چی پست کنیم؟

برای تولید محتوا در سوشال مدیا به استراتژی نیاز است در واقع باید هدف نهایی که فروش است از یاد برده نشود و تلاش ما در جهت تبدیل فالوورها به مشتری صورت گیرد، برای اینکار مخاطبینی که صفحه شما را دنبال میکنند دسته بندی کنید و با توجه نیاز های هر دسته تولید محتوا را انجام دهید، توجه کنید تقلید از پیج های موفق بدون خلاقیت و تکرار همان محتوا لزوماً به معنای موفقیت شما نمیباشد .

نکته آخر

در سوشال مدیا با توجه به تفاوت پلتفرم ها در ارائه محتوا و تفاوت الگوریتم هر پلتفرم با یکدیگر باید در بکارگیری انواع روش های تولید محتوا و یادگیری مهارت هایی چون خوب نوشتن، خوب ادیت کردن عکس و فیلم کوشا باشید.

توجه داشته باشید که کسب و کارهای زیادی با استفاده از سوشال مدیا توانسته اند به کسب درآمد دست یابند، بنابراین برای رشد کسب و کارتان باید به صورت مستمر و پیوسته تولید محتوا انجام داده و متفاوت باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

من با این قوانین موافقم.